Får jag presentera Igela!



Höj!

Visst är hon söt, min Igela och snart flyttar vi ihop. Hurra!

Kramar med infällda taggar / Igloo

Vi är också lika Igloo



Höj!

Vi, alltså inte katten Lillefot, utan vi små igelkottar är väl också lika Igloo, eller hur? Vi bor alla tre hos Nalle Wikblad och tackar för att vi nu får vara med på Igloos berömda bloggsida.

Kramar med infällda taggar

Första bidraget - vi är lika Igloo! Hurra!



Höj! Höj!

Vi heter Isidor och Igor och är två igelkottar som bor hos Nalle Wikblad. Visst är vi lika Igloo, åtminstone tycker vi det själv och anmäler oss härmed till tävlingen. Det är Isidor tv och jag Igor th.

Kramar från oss med infällda taggar / Igor och isidor

Är du lik Igloo eller känner du någon som är det? Ny tävling!




Är du själv lik mig, Igloo, eller har du någon därhemma som liknar mig? Hör av dig! Alla som skickar in en bild får en liten vinst i denna tävling! Från trisslott till liten igloo-knapp för hans "nänä-rörelse".

Sitt inte där och rulla tummarna - sätt igång och tävla.

Skicka dina bilder till min e-mailadress (jpeg, gif eller pdf-fil) [email protected]

Näänäärörelsen behöver din röst!



Sedan ett halvår tillbaka driver jag Igloo en näänäärörelse som jag säger "näänää" till allt som är dumt och skumt.
Men nu behöver jag din röst - dina tankar - dina åsikter. Kom med förslag på saker att säga näänää till. Skriv på min blogg! Den som publicerat mest näänääbidrag den 1 mars 2009 vinner ett exemplar av Igloos nya CD "Att se på sig själv".eller om så hellre önskas 2 st trisslotter. (Igloo förbehåller sig rätten att ta bort stötande, kränkande, diskriminerande förslag).

Reagera - säg näänää till dumheter och annat dumt!

Kramar från eran igelkottstalesman Igloo.

Igloo jättetrött idag - övade trolleri hela natten




Hözzzzjzzz!

Idag är jag, Igloo, jättetrött efter att ha övat trolleri hela natten. Detta inför min stora show som ska innehålla trolleri,
sånger och skämt.Tur att Husse inte vaknade till i natt. För då hade han sett att vardagsrummet var upp och ned med soffan i taget, han hade sett en ko i köket och vid ett annat tillfälle att musikrummet var helt borta. Men genom Nalles råd att dra trolleriramsan baklänges lyckades jag trolla tillbaka allting så att..........................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Igloo gör nya inspelningar

Igloo har under julhelgen gjort en rad nya inspelningar som ska resultera i en ny CD. Sju nya låtar är inspelade och fler lär det bli.  Om  ca en vecka kommer de nya hitlåtarna att läggas ut på Igloo myspace sida. www.myspace.com/hojhoj
Här nedan en bild på CD:n. (tyvärr lyckades jag inte få bilden större). Bland titlarna "Den dansante igelkotten" "Igloos boogiewoogie" "Nänänäblues" och "Kom till mitt lilla ide". Ett par av låtarna är inlästa dikter till nyskriven bakgrundsmusik.

RSS 2.0