Mitt liv som gift (ledsen igelkottstjejer)



HÖJ!

Ja, nu är man gift sedan den 1 augusti då Igela och jag slog våra tassar ihop i ett hejdundrande allmogebröllop. Många kulturella personer var där, som man kunde vänta sig, författare, konstnärer, sångare, musiker och allmänt kulturella personer.
    Marianne Nalle Wikblad, våra kära vän, förrättade vigelsen och vännerna Gisan Dahlström och Annika Burholm undertecknade Igelskapsbeviset. Jättebra!
    Gästerna kastade ris på oss och vi fick jättefina presenter och många glada hälsningar i gästboken. Släktingen, igelkotten Kottrine Igene hade kommit ända från Frankrike och bor nu hos oss liksom Tagge Big Nose. Det betyder att vi nu är sex igelkottar i Husset lägenhet jämfört med en människa dvs Husse själv. Vi vinner därmed alla omröstningar om hur saker ska göras och skötas. Näänää, det var bara skoj. Vi kommer överens, har det jättebra,
myser och ser bra filmer tillsammans.
   Igela och jag var på en omfattande bröllopsresa ända till Baggböle, Brännland och Skulpturparken. Bilden ni ser är tagen i den parken framför ett hus man kunde spegla, förlåt spigla sig hi (hihihi).
   Gisan har kommit på nya igelkottsord och kanske kan det bli 12 böcker om oss i framtiden liksom det blev 12  böcker om Kurt Wallander.

Planerad utgivning:

Mitt liv som gift 1    2010

Mitt liv som gift  2   2012 osv Jättebra!

Men ni har väl köpt min bok "Igelkotten Igloo och hans vänner". Annars skynda er och beställ från möj, skicka mail
till "[email protected]". Priset är futtiga 200 kr + porto (36 kr). Jag kan signeeeera den! Jättebra!

Vi hörs snart igen

Kramar med infällda taggar / Igloo



RSS 2.0